Meleku dhe Azizi marrin një vendim që do t’i gëzojë ...më shumë

Ërmaku dhe Kenani shkojnë për darkë në shtëpinë e Azizit, ...më shumë

Ërmaku shkon t’i bëjë një surprizë Kenanit, por ajo befasohet ...më shumë

Ebruja shkon në shtëpi t’i thotë Sinanit të marrë pjesë ...më shumë

Ebruja i jep Sinanit lajmin surprizë se pret një fëmijë, ...më shumë

Pasi ka shtënë në dorë videon ku Vurrali vret Nazin, ...më shumë

Vuralli e tregon në çdo mënyrë se nuk ka hequr ...më shumë