Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë

Cila është kufoma që zbulon Savashi? Tylini merr lajmin e ...më shumë

Oktaji, i dëbuar nga Suzan Shaika, shkon të shohë nënën ...më shumë

Tanimë që ka marrë veten, Oktaji planifikon hapin e tij ...më shumë

Oktaji zgjohet nga koma dhe mëson se Derini i ka ...më shumë

Kush është gruaja që viziton nënën e Oktajit? Ç’lajm do ...më shumë

Berku kupton se ndjenjat e tij për Nazin janë të ...më shumë

Savashi i jep Merjemit lajmin e vdekjes së Oktajit. Jurdalli ...më shumë

Prokurori vazhdon të jetë në rrezik për jetën. Derini mëson ...më shumë

Oktaji gjen Savashin në shtëpinë e nënës së tij dhe ...më shumë

Merjemi tashmë e ka mposhtur frikën dhe i dërgon Oktajit ...më shumë

Jurdalli dhe Tekini janë shqetësuar pa masë për dokumentet e ...më shumë

Oktaji merr shumën e majme të parave nga Jurdalli dhe ...më shumë