Përralla e pafajësisë - EPISODI 79-80

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen e ish të fejuarës së tij. Oktaji e kap përsëri Merjemin, ndërkohë që Selma vazhdon të jetë në gjendje kritike për jetën. Derini vendos të bashkëpunojë me Savashin dhe Jurdallin, por Oktaji e ndalon, duke e kërcënuar se do t’i vrasë të ëmën. Berku vendos të bashkëpunojë për shpëtimin e Merjemit, por ky bashkëpunim do të bëhet në këmbim të lirisë së Jurdallit. Ai dëshiron që Jurdalli të dënohet për vdekjen e babait të tij edhe pse kjo hakmarrje do t’i kushtojë me jetën. Berku vdes duke shpëtuar Merjemin nga kthetrat e Oktajit dhe i lumtur që ka vënë drejtësi për vdekjen e të atit.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë