Përralla e pafajësisë - EPISODI 83-84

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin e Savashit për të kapur Oktajin, i cili është përgatitur të arratiset bashkë me Merjemin. Kaani detyrohet të ndihmojë Oktajin dhe me anë të bashkëpunimit me të, do të marrë hak për vdekjen e së bijës dhe për ndarjen nga Burxhuja. Më në fund, Burxhuja i tregon Gyçlysë arsyen se pse s’mund të pranonte propozimin e tij. Përse nuk arrin të arratiset Oktaji?  Ç’do të bëhet me të tani? Si Burxhuja, ashtu edhe Merjemi e kanë të vështirë të besojnë se telashet e tyre kanë marrë fund.  Savashi prezanton Xhasminën me pjesën tjetër të  familjes, ndërkohë që Derini është e vendosur të pengojë lumturinë dhe dasmën e Savashit me Merjemin.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë