Përralla e pafajësisë - EPISODI 85-86

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për celebrimin. Emocioni ka përfshirë të gjithë pjesëtarët e këtij evenimenti, por shumë shpejt, Oktaji do të prishë lumturinë e tyre. Si do të shkojë përballja mes Oktajit dhe Belizit? Gyçlyja merr përgjigjen e Buxhusë. A do ta pranojë ajo propozimin e tij për martesë? Derini ka vendosur të shkojë në dasmën e Savashit, por ç’do të bëjë ajo? A do t’i dëgjojë ajo këshillat e së ëmës edhe këtë herë? Oktaji arrin të dalë nga paraburgimi? Cili është qëllimi i tij? Merjemi do të kryejë një vizitë te mjeku. Cila do të jetë diagnoza e saj? Savashi, Gyçlyja dhe Burxhuja kanë përgatitur një udhëtim surprizë për Merjemin. Oktaji hidhet në greminë, por trupi i tij nuk gjendet. Belizi është e bindur se ai është ende gjallë. Suzan Shaika është larguar tashmë nga jeta duke e lënë Derinin krejt të vetme.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë