Përralla e pafajësisë - EPISODI 87-88

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ku po zhvillohet dasma. Këtë herë Xhasmina do të sakrifikohet për familjen e saj. Kani vret Sadëkun, por përpara se të vdesë, ai zbardh të vërtetën mbi historinë shumë vjeçare. Kani arrestohet, ndërkohë që Oktaji përpiqet të arratiset. Savashi, Gyçlyja, Jurdalli dhe Burxhuja do të vihen pas tij. A do të arrijë të shpëtojë ai edhe këtë herë?

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë