Përralla e pafajësisë - EPISODI 89-90

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni të vogël për celebrimin e martesës me Merjemin, por kjo s’do të jetë surpriza e vetme në këtë udhëtim. Edhe Merjemi ka një surprizë për pjesëtarët e këtij udhëtimi. Familja Sargun do të ketë edhe një trashëgimtar të ri, Gyneshin. Oktaji jeton në Gjermani, ndërsa Belizi vazhdon të dyshojë për ndonjë bëmë të radhës nga ana e tij, edhe pse të gjithë e mendojnë të vdekur.
Dashuria e Savazhit me Merjemin do të kurorëzohet në martesë. Pikërisht, atëherë kur duket se gjithçka ka marrë fund, Oktaji do të shfaqet përsëri, por tani për të fundit herë. Belizi, e cila s’e besoi për asnjë çast vdekjen e tij, është e vendosur ta vrasë me dorën e saj. Tashmë, familja Sargun do t’i rikthehet një jete të qetë dhe të lumtur me të dashurit e saj. Tylini do të lind djalë, ndërsa Merjemi do të sjelli në jetë një vajzë shumë të bukur të quajtur Gynesh dhe dy fëmijë të tjerë më vonë.

Të gjithë episodet e "Përralla e pafajësisë"

Në udhëtimin e tyre surprizë, Savashi ka organizuar një ceremoni ...më shumë

Oktaji del me synimin për të vrarë Savashin në vendin ...më shumë

Merjemi dhe Savashi kanë organizuar një festë të vogël për ...më shumë

Merjemi dhe Savashi caktojnë datën e dasmës. Belizi kërkon bashkëpunimin ...më shumë

Derin dëshpërohet kur mëson se e ëma është në prag ...më shumë

Savashi mëson se Derini ka lidhje me aksidentin dhe vdekjen ...më shumë

Selma ka parë Oktajin në shtëpinë ku ajo jeton me ...më shumë

Pavarësisht përpjekjeve, familja Sargun do të humbasë shtëpinë, pronarja e ...më shumë