Persona - Episodi 11-12

Again e zë paniku kur gjatë konferencës për shtyp dëgjon se policia ka zbuluar identitetin e vrasësit me anë të proave të gjetura në trupin e Tufanit. Pasi bisedon me Binazin, Nevra kutpon se ku i kopjon shënimet Agai. Firuzi gjen armën në dhomën e hotelit dhe largohet. Nevra vendos foton e Rejhanit në qendër të provave mbi Kamburën me shpresën për të kujtuar më shumë pasi në shënimin e fundit shkruhet: “Më mban mend mua?”

Kush e ka veshur këtë herë kostumin e maces? Deva merr një mesazh nga ai që supozohet të jetë vrasësi në seri. Ateshi merr një zarf brenda të cilit shkruhet se kush ka ndërhyrë në hetime. Si do të reagojë Agai kur të përballet me Firuzin? Në një ditar të fshehtë zbulohet se Rejhani është përdhunuar nga 53 burra. I biri i Firuzit vdes gjatë operacionit të zemrës. Cili do të jetë fundit i Ateshit? Ç’do të ndodhë në festën ku të gjithë janë veshur me kostume si mace? A do të vihet drejtësia në vend?

Të gjithë episodet e "Persona"

Again e zë paniku kur gjatë konferencës për shtyp dëgjon ...më shumë

Edhe pse ka vendosur se ditën e funeralit të Tajfunit ...më shumë

Nën presion e banorëve që marrin vesh për vdekjen e ...më shumë

Nevra zbulon kufomën e viktimës në pishinë kur zgjohet në ...më shumë

Nevra shkon në burg për të takuar Ateshin, pikërisht ish-gjyqtarin ...më shumë

65-vjeçari Agah, një ish-gjykatës, zbulon se është në fazat e ...më shumë