Persona - Episodi 5-6

Nevra zbulon kufomën e viktimës në pishinë kur zgjohet në shtëpinë e Ateshit. Do të zbulojnë gjë ata duke parë filmimet e kamerave të sigurisë? Zuhalli fillon punë si asistentja personale e Xhemilit. Saliu do të jetë viktima e radhës. Ç’do të shkruhet këtë herë në letrën që lë vrasësi për Nevrën?
Para se të vrasë Sejfiun, Agai e pyet se ku gjendet vëllai i tij, Umuti. Cila është lidhja mes Firuzit dhe Xemilit? Deva shet videon e skenës së krimit ku është kryer vrasja e parë. Cili është qëllimi që ai hap një faqe interneti enkas për vrasësin në seri. Viktima e radhës është Umuti dhe Agai do të vihet në ndjekje të vëllait tjetër. Cili është misteri që fshihet brenda Kamburas? Trupi i Nazit do të gjendet, por para policisë, është pikërisht Ateshi që do të shkojë në skenën e krimit. Do ta gjejë ai provën që inkriminon Again? Do të arrijë dot Nevra të shpëtojë Ufukun?

Të gjithë episodet e "Persona"

Again e zë paniku kur gjatë konferencës për shtyp dëgjon ...më shumë

Edhe pse ka vendosur se ditën e funeralit të Tajfunit ...më shumë

Nën presion e banorëve që marrin vesh për vdekjen e ...më shumë

Nevra zbulon kufomën e viktimës në pishinë kur zgjohet në ...më shumë

Nevra shkon në burg për të takuar Ateshin, pikërisht ish-gjyqtarin ...më shumë

65-vjeçari Agah, një ish-gjykatës, zbulon se është në fazat e ...më shumë