Persona - Episodi 9-10

Edhe pse ka vendosur se ditën e funeralit të Tajfunit nuk do të vrasë njeri, Agai e merr sërish armën me vete. Shefi kërcënon Tollgën se do ta humbasë çështjen nëse s’arreston vrasësin në seri. Do ta gjejë dot Nevra vajzën e përdhunuar, që është çelësi i misterit? Ateshi heq dorë nga gazeta kur kryeredaktori s’pranon t’i botojë artikullin. Ç’do të bëjë Xhemili kur të marrë vesh se Nevra ka mbledhur të gjitha gratë e Kamburës? Do të zbulojë gjë ajo nga Jellizi?

Firuzi vendos të pagujë Jellizin për heshtjen e saj. Agai është duke pësuar një krizë pasi sëmundja e tij po përparon dhe ai nuk mban mend se ku e ka shtëpinë. Deva mendon se vrasësi po ndjek rendin e listës së personave që janë në faqen e internetit. Kush është përdhunuesi i vërtetë i Jellizit? Agai vendos të shkojë në shtëpinë ku kreu vrasjen e parë. Jykseli lajmëron Nevrën se Feza është rrëmbyer. Ç’do të mësojë Nevra kur hap çështjen e Rejhanit?

Të gjithë episodet e "Persona"

Again e zë paniku kur gjatë konferencës për shtyp dëgjon ...më shumë

Edhe pse ka vendosur se ditën e funeralit të Tajfunit ...më shumë

Nën presion e banorëve që marrin vesh për vdekjen e ...më shumë

Nevra zbulon kufomën e viktimës në pishinë kur zgjohet në ...më shumë

Nevra shkon në burg për të takuar Ateshin, pikërisht ish-gjyqtarin ...më shumë

65-vjeçari Agah, një ish-gjykatës, zbulon se është në fazat e ...më shumë