Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë

Narini do të ketë biznesin e saj dhe do t’i ...më shumë

Çfarë do të bëjë Haruni kur Narini nuk pranon të ...më shumë

Meleku largohet nga shtëpia dhe askush nuk e di ku ...më shumë

Gjykata arrin të marrë një vendim, por ç’pasoja do të ...më shumë

Haruni nuk është i kënaqur me vendimet e Narinit dhe ...më shumë

Narini përfundon fillimisht në spital. Si do të jetë reagimi ...më shumë

Duria zbulon një fakt interesant lidhur me divorcin e saj. ...më shumë

Për herë të parë pas shumë kohësh, Asija dhe Mustafai ...më shumë