Përtej reve - Episodi 27

Mustafai do të largohet fshehurazi nga hoteli dhe do të shkojë në Stamboll. Pasi Duria i tregon për Mustafain, zonja Inxhi do të marrë të gjitha masat, duke përfshirë edhe policinë. Do t’i tregojnë ato Narinit? Serdari dhe Narini do të bisedojnë përpara dasme. Kush do të jetë dëshmitar i asaj bisede dhe ç’të vërtetë merr vesh?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë