Përtej reve - Episodi 30

Asija i tregon Harunit njollat e gjakut në fustanin e Narinit. Ç’do të ndodhë me Narinin pasi Haruni të kërkojë ekzaminimin e saj? Bahari do të shkojë në spital për të takuar Mustafain. Zonja inxhi dhe Serdari përballen për herë të parë. Është gati ajo të dëgjojë ç’ka për të thënë i biri?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Meleku largohet nga shtëpia dhe askush nuk e di ku ...më shumë

Gjykata arrin të marrë një vendim, por ç’pasoja do të ...më shumë

Haruni nuk është i kënaqur me vendimet e Narinit dhe ...më shumë

Narini përfundon fillimisht në spital. Si do të jetë reagimi ...më shumë

Duria zbulon një fakt interesant lidhur me divorcin e saj. ...më shumë

Për herë të parë pas shumë kohësh, Asija dhe Mustafai ...më shumë

Mustafai, i xhindosur nga vendimi i Xhelalit, do të shkojë ...më shumë

Duria do të bisedojë me djemtë e saj rreth babait ...më shumë