Përtej reve - Episodi 31

Serdari nuk do që Mustafai të burgoset, por ka një plan më të mirë për të. Si do ta presë familja Bullut vendimin e gjykatës? Haruni s’bie dakord me idenë e Dijarit, por si do të reagojë ai në gjykatë?
Dëshira e fundit e Mustafait është të shohë Narinin, por a do të pranojë ajo?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë