Përtej reve - Episodi 32

Familja Bullut viziton Mustafain në çmendinë, por reagimi i tij do t’i habitë të gjithë.
Ç’do të ndodhë pasi Haruni të kthehet në shtëpi dhe të mos ta gjejë Narinin atje?
Pas asaj që ndodh, Narini përpiqet të vrasë veten. Kush do t’i vijë në ndihmë?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet ...më shumë

Plani i Baharit duket se do të funksionojë. Do të ...më shumë

Bahari përgatitet për darkën me deputetin, por nuk është në ...më shumë

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk ...më shumë