Përtej reve - Episodi 33

Mustafai nuk njeh askënd, përveç Narinit që do të shohë në fotografi. Si do të reagojë Narini kur t’i kërkojnë ta takojë Mustafain? Po Baharin do ta lejojë t’i afrohet? Përballjes mes Narinit dhe Mustafait i druhen të gjithë.

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Meleku largohet nga shtëpia dhe askush nuk e di ku ...më shumë

Gjykata arrin të marrë një vendim, por ç’pasoja do të ...më shumë

Haruni nuk është i kënaqur me vendimet e Narinit dhe ...më shumë

Narini përfundon fillimisht në spital. Si do të jetë reagimi ...më shumë

Duria zbulon një fakt interesant lidhur me divorcin e saj. ...më shumë

Për herë të parë pas shumë kohësh, Asija dhe Mustafai ...më shumë

Mustafai, i xhindosur nga vendimi i Xhelalit, do të shkojë ...më shumë

Duria do të bisedojë me djemtë e saj rreth babait ...më shumë