Përtej reve - Episodi 53

Bahari përpiqet t’i afrohet Mustafait dhe ai gati sa nuk e hedh nga ballkoni. Kush do të bëhet shkak që ajo të shpëtojë? Presioni i ushtruar ndaj Narinit si një vejushë e re, do ta detyrojë atë të marrë një vendim të rëndësishëm. Planet e Mustafait për t’u ndarë nga Asija duket janë në rrugën e duhur.

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë