Përtej reve - Episodi 56

Diçka ka lindur tashmë mes Serdarit dhe Narinit. Ajo përpiqet të mos e shfaqë, por Mustafai i inatosur nga ikja e saj në Izmir do të bëjë çmos që kjo gjë të merret vesh. Çdo të ndodhë në këto rrethana? Asllan Bulluti në anën tjetër është i tërbuar për implikimin e Narinit në ndërtimin e hotelit, tashmë që i ati është ndarë nga jeta. Ç’plane ka Bahari e cila tashmë ndodhet në konakun e Bullutëve? Ç’do të gjejë ajo dhe si do të reagojë?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë