Përtej reve - Episodi 58

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë Baharin. Si do të jetë gjendja e saj? Pse policia do të përmendë një emër tjetër për Baharin? Ç’mund të fshihet pas kësaj? Asija do të arrestohet, ndërkohë që Mustafai i premton se do ta ndihmojë.

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë