Përtej reve - Episodi 60

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të shoqëruar me Serdarin dhe do të kaloje një krizë nervore? Inxhija i tregon Durijes për marrëzitë e Mustafait, por a do të ngrejë padi ndaj tij? Ditën e gjyqit për lirimin e Asijes, Mustafai do të përballet me avokatin e divorcit. Ç’do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë