Përtej reve - Episodi 61

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron Metini dhe a do të pranojë Mustafai?
E ndodhur në udhëkryq, Narini do të shkojë të bisedojë me Serdarin. Do ta gjejnë ata një zgjidhje?
Prindërit e Mustafait do të planifikojnë një “udhëtim” për të dhe bashkëshorten e tij. Çfarë do ta bindë Mustafain të largohet?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë