Përtej reve - Episodi 64

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit të mirë që do t’u japë
Gylengyli. Ndërkohë që Serdari dhe Narini po shijojnë në maksimum martesën e tyre, fati ka përgatitur të tjera surpriza për ta.
E zënë ngushtë, Hatuni do t’i tregojë të vërtetën Mustafait për djalin e tij. Do të
ndryshojë pas kësaj marrëdhënia mes tij dhe Narinit?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë