Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë

Selimi josh Asumanin që llogarinë bankare ta vendosë në emër ...më shumë

Asumani i kërkon Menderezit ta lërë të qetë të krijojë ...më shumë

Edhe Asumani i dhuron Lejlës një stoli të trashëguar nga ...më shumë

Selimi vazhdon të keqtrajtojë fëmijët e Asumanit sa herë i ...më shumë

Lejlja dhe Menderezi fillojnë të bëjnë përgatitjet e dasmës. Fatmanuri ...më shumë

Asumani ka filluar të ketë probleme me fëmijët, sepse ata ...më shumë

Pas dëshmisë së Gënylit, gjykata merr vendimin që kujdestarinë e ...më shumë

Menderezi përballet me Selimin dhe lajmëron Asumanin që i dashuri ...më shumë

Pas gjithë problemeve që kanë ndodhur, Asumani i lutet Menderezit ...më shumë

Pasi kryen të gjitha kontrollet e nevojshme, Lejlja merr nga ...më shumë

Jeshimi i punon një kurth Selahedinit duke i dhënë kokrra ...më shumë

Baba Bakiu çon Xhihanin në spital dhe i shpëton jetën. ...më shumë