Premtimi - Episodi 58

Jeshimi i punon një kurth Selahedinit duke i dhënë kokrra për gjumë dhe të nesërmen ai nuk mban mend se çfarë ka bërë. Zehraja frikësohet edhe më shumë kur Selimi e kërcënon se do t’i bëjë keq asaj dhe të atit nëse ajo tregon. Lejla dhe Menderezi thurin ëndrra për të ardhmen e tyre.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë