Premtimi - Episodi 60

Pas gjithë problemeve që kanë ndodhur, Asumani i lutet Menderezit që ta lejojë të shohë fëmijët, por kushti i vetëm është që ajo të ndahet nga Selimi. Por, nuk mbaron me kaq, Asumani i kërkon Xhihanit që të bëhet avokati i saj në gjyqin për marrjen e kujdestarisë së fëmijëve. Gazel merr vesh se Sonati ka vdekur gjatë një sulmi terrorist.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë