Premtimi - Episodi 64

Pas dëshmisë së Gënylit, gjykata merr vendimin që kujdestarinë e fëmijëve t’ia kalojë Asumanit. Mjeku lajmëron Lejlën se situata është kritike dhe duhet të fillojë sa më shpejt trajtimin. Asumani shkon të marrë fëmijët në shtëpinë e Menderezit sipas vendimit të gjykatës. Lejla vazhdon të vuajë në heshtje.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë