Premtimi - Episodi 70

Edhe Asumani i dhuron Lejlës një stoli të trashëguar nga familja e saj, por Lejla nuk e pranon. Xhihani vendos të ndalojë Lejlën që të martohet për shkak se ajo duhet të kurohet sa më shpejt në spital. E ëma e Borës e nxit këtë të fundit të bëjë diçka për të vrarë Lejlën dhe Selimin.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë