Premtimi - Episodi 74

Selimi josh Asumanin që llogarinë bankare ta vendosë në emër të të dyve dhe i dorëzon një prokurë për aksionet në kompani. Fëmijët janë Selimi josh Asumanin që llogarinë bankare ta vendosë në emër të të dyve dhe i dorëzon një prokurë për aksionet në kompani. Fëmijët janë të frikësuar nga Selimi dhe bëjnë të pamundurën për t’u lidhur me babanë e tyre. Xhihani vë re se te përgjigjja e analizave të Lejlës ka diçka që nuk shkon.

Të gjithë episodet e "Premtimi"

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë