- Episodi 75

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani janë kundër saj. Bakiu vazhdon t’i mbajë inat Gazelit për çka ndodhir me Mahirin. Selimi gjendet i vetëm në shtëpi me fëmijët dhe ushtron dhunë mbi ta. Këta të fundit bëjnë çmos për të shpëtuar prej tij.

Të gjithë episodet e ""

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë