- Episodi 80

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me thikë në burg. Ky i fundi arratiset me ambulancë. Policia vihet në kërkim të tij. Lejlja mund të dënohet për bashkëpunim në arratisjen e të shoqit. Mahiri i rrëfen Gazelit se e motra vuan nga një tumor në tru.

Të gjithë episodet e ""

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë