- Episodi 83

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e tij para makinave, por nuk ia arrin qëllimit. Fëmijët kërkojnë të takojnë Menderezin, por Asumani u thotë se babai i tyre është një kriminel. Xhihani zbulon se ku fshihet Lejlja dhe i thotë se duhet të kurohet.

Të gjithë episodet e ""

Bakiu kërkon të flasë me Mahirin ndërkohë që është në ...më shumë

Menderezi planifikon të largohet jashtë shtetit bashkë me Lejlën. Ndërkohë ...më shumë

Mahiri dhe Izeti ndjekin nga pas Tulajin dhe zbulojnë se ...më shumë

Sipas planit të Façallësë dhe Mahirit, Menderezin e godasin me ...më shumë

Edhe Menderezi e ka zbuluar se Lejlja është sëmurë. Xhihani ...më shumë

Tulaj do t’i bëjë keq Toprakut. Ajo lëshon karrocën e ...më shumë

Asumani shkon të takojë Menderezin në burg dhe e kërcënon ...më shumë

Jeshimi kërkon ndihmën e Selimit, sepse të gjithë në kompani ...më shumë