Gazela i thotë Lejlës në sy të të atit që ...më shumë

Xhihani i propozon Lejlës të martohen bashkë, por ajo nuk ...më shumë

Bakiu ndeshet me Menderezin te dera jashtë shtëpisë dhe i ...më shumë

Gazel shkon në shtëpinë e Xhihanit dhe i thotë se ...më shumë

Asumani i tregon Tyrkanit për gjendjen e Menderezit, por i ...më shumë

Menderezi dërgohet në spital në gjendje të rëndë dhe operohet. ...më shumë

Gazeli i rrëfen Sonatit se është e dashuruar me Xhihanin, ...më shumë

Lejlja shkon në varrimin e Menderezit dhe i thotë Asumanit ...më shumë

Lejla këmbëngul të shkojë në varrimin e Menderezit duke menduar ...më shumë

Familja e Lejlës alarmohet kur i telefonojnë nga ambasada turke ...më shumë

Menderezi i tregon Asumanit se është ndarë para katër vjetësh ...më shumë

Menderezi nuk ka rrugë tjetër vetëm se të pranojë të ...më shumë

Ilhani arrin ta zgjidhë situatën dhe i thotë Lejlës se ...më shumë

Asumani vendos të shkojë në Stamboll për të zbuluar diçka ...më shumë

Ilhani organizon një natë shumë të vacantë për Lejlën dhe ...më shumë

Menderezi është lidhur ngushtë me fëmijët e tij,  por jo ...më shumë