Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë

Edhe pas vdekjes së Sarafit, Sherifi s’heq dorë nga misioni ...më shumë

Sherifi do të arrijë të rrëmbejë Sarafin. A do të ...më shumë

Douja do të zbulojë se cili ishte organizatori i rrëmbimit ...më shumë

Misteri për nënën e Dousë do të shtohet, pasi të ...më shumë

Kush do të shkatërrojë transportin e parave që organizoi Ramoja? ...më shumë

Ramo do të planifikojë me ekipin e tij mënyrën se ...më shumë

Pas së vërtetës që mësoi rreth Hasanit, Afeti do të ...më shumë

Ramo është i vendosur për të zbuluar shefat e tjerë ...më shumë

Mazari do të bëhet një nga shefat e mëdhenj të ...më shumë

Dikush do të organizojë një sulm të papritur në restorantin ...më shumë

Pas suksesit të radhës, Ramos i erdhi momenti që të ...më shumë

Teksa Ramoja dyshon se florinjtë i rrëmbeu Korkuti, të gjitha ...më shumë