Ramo - Episodi 113

Dikush do të organizojë një sulm të papritur në restorantin ku ndodhet Ramo dhe Kudreti. Gjatë varrimit të Koksallit, Nehiri do të kërkojë të flasë me Dounë.
Ndërkohë Çiçeku është e vendosur të takohet me të atin dhe këtë ua kërkon me ngulm Dilberit dhe Mazarit.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë