Ramo - Episodi 114

Mazari do të bëhet një nga shefat e mëdhenj të Stambollit, cili është plani i tij? Teksa Ramo lufton për të shkatërruar sistemin, Sibeli po përpiqet të rregullojë situatën në familjen e saj.
Hasani s’mund ta shmangë më të vërtetën e Çiçekut dhe për t’ia treguar Afetit kërkon ndihmën e Sibelit.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë