Ramo - Episodi 115

Ramo është i vendosur për të zbuluar shefat e tjerë të mëdhenj dhe për këtë arsye i ngre pritë Sherifit. Falë këtij veprimi ai do të njihet me të tre ata.
Ndërkohë, Nehiri do t’i dalë përpara Sibelit dhe do t’i tregojë një sekret, të cilën Ramoja ia ka mbajtur të fshehtë.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë