Ramo - Episodi 116

Pas së vërtetës që mësoi rreth Hasanit, Afeti do të largohet nga shtëpia.
Ndërkohë, në shtëpinë e Ramos do të mbërrijë Sarafi.
Cili do të jetë misioni i tyre i radhës?
Sibeli do t’i kërkojë llogari Ramos se pse s’i tregoi për Gizemin.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë