Ramo - Episodi 118

Kush do të shkatërrojë transportin e parave që organizoi Ramoja?
Teksa Sibeli dhe Nehiri mundohen të gjejnë se cila është nëna e Dousë, papritur do të gjendjen në rrezik.
Gjatë kohës që Ramo do të përpiqet për të zgjidhur problemet, një telefonatë nga Sibeli do ta shqetësojë tej mase atë.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë