Ramo - Episodi 124

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari do të niset drejt Stambollit. Ç’do të ndodhë kur Duja të njohë nënën e tij? Në momentin që Douja do të njihet me të ëmën, Kudreti do të kuptojë se Ramoja është një vullnetar vdekjeje.Pas shumë përpjekjesh, Sherifi do ta arrijë qëllimin e tij dhe do ta futë në kurth Ramon.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë