Ramo - Episodi 126

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ka ndodhur realisht me të? Ndërkohë, Sherifi do të dërgojë punonjësit e tij që të ekzekutojnë familjarët e Ramos. Çfarë do të ndodhë atje? Do të munden familjarët e tij të shpëtojnë nga ky sulm?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë