Ramo - Episodi 127

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të arrijnë të gjejnë vendndodhjen e Ramos.
Para se të largohet nga Stambolli, Nehiri do t’i kërkojë Dousë të shkojë me të. Çfarë do të bëjë Douja, do të shkojë pas vajzës që ka dashuruar tërë jetën apo do të qëndrojë për të shpëtuar Ramon?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë