Ramo - Episodi 130

Dou do të zbulojë më në fund se ku është nëna e tij. Mes plumbave, Kapiteni do të marrë atë që meriton. Do të mund ta rrëzojë dot Ramoja edhe Sherifin? A do të gjejë paqe familja e madhe e Ramos tanimë që rendi i mbretërisë së Stambollit duket se është drejt fundit?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë