Ramo - Episodi 94

Familja e Ramos do të gëzohet pa masë pas lajmit se Ramo dhe Sibeli do të martohen. Nehiri do t’i kërkojë ndihmë Boranit për t’u hakmarrë ndaj Ramos dhe Sibelit. Ç’do të ndodhë kur njerëzit e Vadimit do të sulmojnë lagjen “Kaman”.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë