Ramo - Episodi 96

Pas vdekjes së Vadimit, shefat e mëdhenj do të urdhërojnë Ramon të rindërtojë sistemin që shkatërroi në Stamboll. I dëshpëruar, Ramo duhet të sakrifikojë që të afërmit e tij të mos vdesin. Cila është motra e Sibelit dhe pse në bashkëpunim me Nehirin do t’i ngrenë një kurth?

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë