Ramo - Episodi 97

Gizemi do t’i kërkojë para Sibelit për t’u larguar nga Stambolli. Nehiri do të kërkojë të takohet me Korkutin dhe do ta kërcënojë. Cili është ai dhe pse e kërkon Mazari? Mazari do të mbledhë këshillin dhe do t’i informojë për vendimet e fundit të shefave të mëdhenj.

Të gjithë episodet e "Ramo"

Dou do të zbulojë më në fund se ku është ...më shumë

Qiellin e Stambollit do ta ndriçojnë shpërthime të njëpasnjëshme. Ramo ...më shumë

Hasani do të arrijë të shpëtojë të vëllanë. Pasi të ...më shumë

Pas shumë përpjekjesh, Hasani dhe djemtë e tjerë do të ...më shumë

Mazari do t’i tregojë Sibelit se Ramoja ka vdekur, çfarë ...më shumë

Ramoja do të zhduket në mënyrë të mistershme. Pasi e ...më shumë

Pas shpërthimit të magazinës ku mbante armët dhe paratë, Silahtari ...më shumë

Pas dyshimeve të Kudretit, Xhahideja do të përpiqet të zgjidhë ...më shumë