A do t’ia arrijë qëllimit Ramo duke e çuar dasmën ...më shumë

Më në fund, e lirë, Sibeli arrin të dalë nga ...më shumë

A do të vërtetojnë djemtë se Gizemi është tradhtare pasi ...më shumë

Pas kërcënimit që do të marrë në rrugë, Nehiri do ...më shumë

Ramo do të takohet me Mazarin dhe i rrëfen se ...më shumë

Sibel do të përpiqet të arratiset nga shtëpia e Mazarit, ...më shumë

Pasi e ndoqi nga pas, Doani do të shohë Gizemin ...më shumë

Pavarësisht nga përgjigjja e testit të ADN-së, Ramo s’do të ...më shumë

Çfarë do të bëjë Mazari pasi zbulon se Tanerin e ...më shumë

Ramo do të marrë vesh se kush e organizoi sulmin ...më shumë

Falë ndihmës së Mazarit, Ramo do të mësojë se Nehiri ...më shumë

Në dasmën e Ramos dhe të Sibelit do të derdhet ...më shumë

Teksa Sibeli përpiqet për t’u njohur me të motrën, shtëpinë ...më shumë

Gizemi do t’i kërkojë para Sibelit për t’u larguar nga ...më shumë

Pas vdekjes së Vadimit, shefat e mëdhenj do të urdhërojnë ...më shumë

Pas vdekjes së Xhihangirit në Stamboll do të fillojnë sulmet ...më shumë

Familja e Ramos do të gëzohet pa masë pas lajmit ...më shumë

Nadia do të bindë Nehirin se Ahsenin e vrau Sibeli. ...më shumë

A do të arrijë Ramo të shpëtojë nga kurthi që ...më shumë

Ramo dhe Borani do të takohen për të bërë shkëmbimin ...më shumë