Tradhtinë e Sibelit do ta zbulojë Xhihangiri, i cili vendos ...më shumë

A do të arrijë Ramo ta çojë deri në fund ...më shumë

Ramo është duke përjetuar ferrin në Irak në përpjekje për ...më shumë

Plani i Ramos për Dounë do të shkojë siç duhet, ...më shumë

Ardhja e Nadias në shtëpinë e Xhihangirit do të shpëtojë ...më shumë

Douja do të sulmojë Xhihangirin duke vënë në rrezik jetën ...më shumë

Qëllimi i vetëm i Ramos do të jetë të marrë ...më shumë

Pas takimit të Ramos me Çilingirin, në foton e Javuzit ...më shumë

Hasani do të shkojë në shtëpinë ku pa Ramon, çfarë ...më shumë

Sibeli i tregon Ramos se kush është vrasësi i Fidanit. ...më shumë

Douja zbulon se Hashmeti në të vërtetë nuk ka punuar ...më shumë

Vasili do t’i kërkojë Xhihangirit t’i kthejë paratë që iu ...më shumë

Xhihangiri dhe pjesëtarët e këshillit do të marrin vesh se ...më shumë

Xhihangiri do të mbledhë burrat e këshillit, pjesë e të ...më shumë

Ramo dhe Sibeli do të kalojnë një mbrëmje romantike. Vasili, ...më shumë

Mahiri në një konferencë për shtyp do të lërë të ...më shumë

Ramo do të zbulojë sekretin e Hashmetit. Kush është ai ...më shumë

Ramo këmbëngul të zbulojë se çfarë kurdis Sibeli pas shpinës ...më shumë

Cila është lidhja mes Mazarit dhe Xhihangirit? Policia do të ...më shumë

Njerëzit e Sarafit do të shpëtojnë Ramon dhe djemtë e ...më shumë