Sibeli refuzon të martohet me Ramon. Nexho takon Bozin dhe ...më shumë

Sibeli dhe Nexho grinden për sjelljen e këtij të fundit ...më shumë

Sulejmani i telefonon Ramos për t’i kërkuar Nexhon. Javuzi shkon ...më shumë

Me vrasjen e Xhengizit në Adanë do të trazohen ujërat. ...më shumë

Bozi do të përleshet me Nexhon dhe për të do ...më shumë

Ramo do të nxjerrë nga burgu djalin e pronarit të ...më shumë