Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë

Mirani dhe Rejani do t’i tregojnë Gylit versionin e tyre ...më shumë

A do të martohet Azadi me Elifin ashtu siç synon ...më shumë

Gyli është sëmurë dhe pret që motra e saj të ...më shumë

I gjithë Midjati ka nisur të flasë për takimin e ...më shumë

Për çfarë do të flasë Xhihani dhe Handani me të ...më shumë

Xhihani kërkon të martojë Elifin me Azadin. Ç’do të ndodhë ...më shumë

Ç’lajm do t’i sjellë Mahmuti Azizes dhe cila do të ...më shumë

Hazari mendon ta zgjidhë çështjen e hakmarrjes një herë e ...më shumë

Rejani do të lihet përpara portës së konakut. Detajet e ...më shumë

Rejani do të lihet përpara portës së konakut. Detajet e ...më shumë

Shadollutë akuzojnë Asllanbejlerët për rrëmbimin e Rejanit. Të dyja familjet ...më shumë

Rejani do të rrëmbehet. Kush mund ta ketë rrëmbyer atë ...më shumë