Rejan - Episodet 13-14-15

Gyli që është zgjuar tashmë, do të fillojë të kërkojë motrën dhe babanë. Mirani dhe Rejani fshihen në shtëpinë e Fëratit. Të dyja familjet janë vënë në kërkim të tyre. Do ta lërë ajo Miranin siç bëri ai me të? Azadit, do të revoltohet dhe do t’i thotë gjyshit gjithçka ndien për Rejanin dhe situatën e saj. A do ta mbrojë dot ai, pavarësisht përpjekjeve të shumta?
Gyli, pret që motra e saj të vijë ta shohë, tani që edhe gjendja e saj është përmirësuar. Rejani dhe Mirani vazhdojnë të qëndrojnë të fshehur në shtëpinë e Fëratit. Hazari do të mësojë vendin e tyre, por s’do ta marrë dot të bijën. Ajo do të largohet me Miranin, i cili do ta çojë në Konakun Asllanbej. Cila do të jetë pozita e saj dhe a do të pranojë ajo të qëndrojë atje?
Mirani do të sjellë Rejanin për të jetuar në shtëpinë e tij dhe Gënyli do të preket më shumë se kushdo nga e gjithë kjo. Jareni do të bëjë çmos për të fituar Miranin, intrigat e së cilës do të përfshijnë edhe Fëratin. Gyli do të kthehet në shtëpi. Por, a do ta gjejë ajo të motrën? Loja e Xhihanit do të zbulohet, por si do të justifikohet ai para Hazarit dhe Azadit?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë